
השתלמות מורי דרך: אוכל יהודי
פרטי פעילות
ההשתלמות לחידוש רשיון מוכרות על ידי משרד התיירות ומיועדת לחידוש רשיון עבור מורי דרך
ביטולים יתקבלו עד 24 שעות טרום ההשתלמות מול מרכז ההזמנות בטלפון/וואטסאפ 03-5008080
ימי העיון כוללים הרצאות באולם לצד סיור במוזיאון, המוזיאון נגיש במלואו לבעלי מוגבלויות
לפרטים נוספים ניתן לפנות אל מנהלת ההשתלמויות הדס: marketing@anumuseum.org.il
נחקור את התרבות העשירה של האוכל היהודי. נשמע הרצאה על מגוון מאכלי העדות וכיצד עשו מתכונים את דרכם למטבח הישראלי העכשווי. נסייר במוזיאון עם דגש מיוחד על מוצגים העוסקים באוכל יהודי, ונבחן איך האוצרות משלבת תרבות אוכל במיצגים מוזיאליים.
לוח זמנים:
9:00-9:30 דברי פתיחה על FOODISH - הזרוע הקולינרית של המוזיאון
9:30-11:00 נורית הרץ, מורת דרך, שפית ומומחית לקולינריה מקומית: האוכל היהודי ושורשיו בעולם, וכיצד השתנה והתעצב בעת החדשה במטבח הישראלי העכשווי.
11:00-13:00 סיור מודרך במוזיאון
13:00-13:30 הפסקה
13:30-14:00 שמות משפחה של מאכלים יהודים, הדר דורון מנהלת מאגרי המידע של המוזיאון
14:00-15:00 ממיטב סרטי ארכיון המוזיאון בנושא אוכל יהודי, עם רבקה אדרת, מנהלת ימי קולנוע במוזיאון
מס' השתלמות: 5865